látod

látod

Van egy pillanat, amikor először látod meg a fényt. Hirtelen furcsa érzés fog el, idegennek érzed, szokatlannak, mert nem találkoztál vele még sosem. De aztán egyszer csak ismerős lesz, meleg és barátságos, olyan, mintha mindig is ezt az érzést kerested volna.
És hogy mi is ez a fény? Mindenkinek mást jelent, de a lényege, hogy valami, amitől úgy érzed kerek lehet számodra a világ.
Ha megkérdezed, a legtöbben tudni fogják, melyik volt ez a pillanat az életükben, és ilyenkor még valamit láthatsz, ha a szemükbe nézel: a szomorúságot. Mert a legtöbben nem követik a fény útját, helyette a félelemnek engedelmeskednek és hagyják elillanni a lehetőséget. És az nem jön vissza mégegyszer. Ezzel nincs is semmi probléma, mert lehet így élni, csak mindig ott lesz az a kis szomorú fénysugár a szemükben. Mindig ottmarad, életük végéig.
Vannak azonban néhányan, akik képesek tenni azért, hogy az ő tekintetükből valami mást olvashasson ki a világ. Ők azok, akik az igazi életet választják. Nincsenek sokan, de közéjük tartozhat bárki. Te is. Annyit kell tenned, hogy amikor meglátod a fényt, kövesd…

Fotó: pinterest

Advertisements

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s