Kép

Nem szabad megállni. Túl hosszú időre semmiképp. Én azt tanultam az élettől, hogy ha túl sokáig ugyanabban az élethelyzetben maradunk, elkényelmesedünk, lusták leszünk és elkezdünk félni a változástól. Elkezdünk félni az ismeretlentől, az élettől. Nem tanulunk, nem fejlődünk, nem fedezzük fel a világot, nem fedezünk fel magunkban sem újat.

Az élet csak akkor tanít, csak akkor ad, ha kilépsz a négy fal közül, ha próbálkozol. Újra és újra. Még akkor is, ha nem sikerül, sőt akkor kell csak igazán próbálkozni.

Csak akkor lehetsz boldog, ha álmodsz, ha mindent megteszel azért, hogy az álmaid megvalósuljanak és mindig újabb célokat tűzöl ki magad elé.

Reklámok

mindig menni” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Teljesen igazad van, egyedül a félelemmel “vitáznék” kicsit. Inkább egyfajta nemtörődömség fejlődik ki ilyen helyzetben, aminek következtében nem vesszük komolyan az elénk kerülő lehetőségeket, más esetben elhessegetjük őket – szerintem.

    • Arra gondolok, hogy ilyen helyzetben hajlamosak vagyunk komplikálni, “túlgondolkodni” a dolgokat ahelyett, hogy cselekednénk. Így pedig a dolog negatívumait keressük meg és ahelyett, hogy belevágnánk, lebeszéljük magunkat róla, vagyis megfutamodunk. Ezt neveztem én félelemnek, de neked is igazad van, mert a nemtörődömség, a lustaság miatt is sokszor elszalasztunk olyan lehetőségeket, amik ott vannak az orrunk előtt.
      Köszönöm, hogy írtál! : )

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s