Lettél-e, régi barátom…?

helena-lopes-459331-unsplash
Drága régi barátom, ne félj, még emlékszem rád. Néha gondolok felőled mindenfélét és megpróbálom elképzelni, hogy milyen lehet az életed most, hogy már egy jó ideje elsodródtunk egymás mellől. Magas vagy még? Kopaszodsz? Lehet, hogy pocakot eresztettél? Remélem nem. Befestetted a hajad szőkére, ahogy mindig szeretted volna? Megcsináltattad azt a bizonyos tetoválást?

Felidézlek magamban, de csak úgy játékból. Hordod-e még azt a kopott farmerod, vagy azt a pulóvert, amit egyszer kölcsönadtál, mikor nagyon fáztam? Az AC/DC teljes hangerőn üvölt még most is, ha jó kedved van? Tartasz-e még aprót a zsebedben kabalaként? Ráncolod-e még úgy a homlokod, ha valamit mindenáron meg akarsz magyarázni? Ott laksz még, ahol “hagytalak”? Merre jársz? Megállapodtál, vajon van valaki melletted? Ki az, akinek odaadtad a szíved? És ő vajon összetörte, vagy vigyázott rá, ahogy megérdemled? Van már egy picike te, aki része az életednek? Akkor még elképzelni se tudtuk, hogy lesz majd egy csöpp szempár, akinek a gazdája kíváncsian figyelni fogja minden szavunkat és minket választ, hogy tereljük az útján… Emlékszem arra is, hogy mennyit meséltél, hogy majd egyszercsak felhagysz mindennel, amit éppen akkor kellett csinálnod és fotós meg táncos leszel, segítesz az embereken, körbeutazod a világot, vagy éppen saját borászatot nyitsz. Megtetted? Vagy az élet teljesen másfelé terelt? Hagytad, hogy ezek ne sikerüljenek? Remélem nem.

És vajon mosolyogsz-e még néha azokon az apró dolgokon, amiken csak mi tudtunk úgy nevetni régen, mintha nem lenne holnap? Emlékszem, ilyenkor csak a mi kedvünkért megállt pár percre még az idő is.

Tudd, hogy amikor időnként eszembe jutsz, szeretettel és hálával gondolok rád, nincs bennem harag, csak pár pillanatra egy kis szomorúság.

Remélem az vagy ma, aki akkor szerettél volna lenni, ha majd egyszer felnősz…

 

kép: Unsplash

Reklámok

Lettél-e, régi barátom…?” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s